enero 22, 2020

ELS MUSEUS FESTIUS DE VALÈNCIA SUPEREN LES 15.000 VISITES EN NOVEMBRE.

El més visitat, seguint la trajectòria habitual, ha sigut el Museu Faller de València, on s’han registrat un total de 7.524 entrades, un 14,7 % més que en el penúltim mes de l’any passat. Esta és la millor dada en un mes de novembre en tota la sèrie històrica d’este museu, que fins ara havia registrat la major xifra de visites precisament en novembre de 2018.

Per la seua part, el Museu del Corpus ha rebut un total de 6.079 persones i ja situa la dada global d’enguany en 73.947 visitants, un 4,3 per cent més que en els primers onze mesos de l’any passat. A estes xifres ha contribuït el fet que els registres de novembre hagen sigut els segons millors en eixe mes en tota la sèrie històrica del museu, que se situa a prop de les dades globals de tot l’any 2018 i ja per dalt de les dades globals de qualsevol any anterior.

Respecte al Museu de la Setmana Santa Marinera, les 1.562 visites rebudes al novembre suposen un increment del 41 % sobre les 1.102 anotades al mateix mes de l’any passat. De fet, ha sigut el millor novembre dels darrers onze anys pel que fa a les visites a este museu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.