enero 22, 2020

EL BETLEM MUNICIPAL S’EXHIBIRÀ EN EL SALÓ DE CRISTALL A PARTIR D’ESTE DIJOUS.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, visitarà este dijous el pesebre municipal juntament amb les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d’honor. “Per cinqué any consecutiu continuem apostant des de l’Ajuntament per la potenciació de la tradició betlemística valenciana”, ha destacat Fuset, qui ha posat en valor tant l’enclavament dels dos pesebres –el del Saló de Cristall i el de la plaça de la Reina, al costat de la Catedral- com l’assistència massiva de persones que volen contemplar-los de prop, generant un flux de gent entre tots dos molt interessant des del punt de vista cultural però també pel segon focus d’atracció que es genera en la plaça de la Reina.

La instal·lació del pesebre de la plaça de la Reina, donat en el seu moment pel Gremi d’Artistes Fallers i dignificat en el mandat anterior amb una completa restauració i incorporació de peces, es realitzarà finalment dilluns que ve, després de desestimar-se la data inicial prevista, la de demà, dijous, per protegir-lo de les condicions meteorològiques adverses.

HORARIS DE VISITA

A partir de demà dijous, dia 5, i fins al pròxim 4 de gener, el pesebre artístic del Saló de Cristall es podrà visitar entre setmana a partir de les 8.30 h. del matí, sent l’obertura de portes a les 10.00 h. els dissabtes i diumenges i els dies de la Nit de Nadal i de la Nit de Cap d’Any. L’última entrada es permetrà fins a mitja hora abans del tancament de portes que es produirà a les 19.30 h. com a norma general, si bé este dijous el tancament serà a les 14 h. i del dilluns 9 al divendres 13 i el dia de la Nit de Nadal serà a les 15 h. Els únics dies en què l’Ajuntament romandrà tancat seran els festius 6, 8, 25 i 31 de desembre, així com l’1 de gener.

“Un any més fem una crida a la ciutadania perquè puguen acostar-se a l’Ajuntament i gaudir d’esta gran obra d’art que amb molta dedicació han aconseguit realitzar betlemistes valencians i que se suma a l’altra proposta del pesebre al costat de la Catedral de València en la plaça de la Reina”, ha explicat Fuset.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.