enero 22, 2020

L’AJUNTAMENT FINALITZA LA REHABILITACIÓ DE LES DRASSANES DEL GRAU.

Amb l’objectiu de protegir i mantindre en bones condicions d’ús el mur que estava afectat per humitats hem fet una sèrie de treballs de manteniment en este bonic i espaciós edifici de la nostra ciutat que en un futur pròxim albergarà una part del museu de la mar de València”, ha indicat Tello.

Addicionalment, s’han realitzat diversos treballs de manteniment i conservació de l’edifici d’estil gòtic que han inclós, entre altres, la substitució de vinils als finestrals, treballs de manteniment en les carpinteries (portes d’emergència i finestrals), estructura de fusta, paviments o la reparació d’escletxes als pilars.

Tello ha dit que ‘‘tal i com venim fent durant estos últims anys, continuem apostant per la rehabilitació i conservació dels nostres espais culturals més emblemàtics com a mostra del nostre compromís amb el patrimoni històric de la ciutat de València’’. La regidoria ha invertit per a estes obres 76.220 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.