enero 21, 2020

EL 21É FESTIVAL DE MILOTXES DE VALÈNCIA OMPLIRÀ DE COLOR LA PLATJA DEL CABANYAL ESTE CAP DE SETMANA.

El festival es desenvoluparà els pròxims dies 11 i 12, dissabte i diumenge, d’11.30 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.30 hores, a l’esplanada del Passeig de Neptú, al costat del monument dedicat a l’actor Antonio Ferrandis. Al voltant de 100 participants provinents d’Alemanya, Xile i l’Argentina, junt amb pilots valencians i de la resta d’Espanya, competiran en les modalitats d’exhibició de vol acrobàtic individual, vol acrobàtic en equip, i millor catxirulo estàtic de construcció pròpia.

La ciutat de València té una arrelada tradició de vol de cometes i una àmplia afició al vol d’estos històrics artefactes. Durant el XXI Festival, a més dels concursos programats, el públic podrà gaudir de nombroses exhibicions, com a xou kites, catxirulos estàtics i artístics, vol sincronitzat en equip, catxirulos acrobàtics de dos i quatre fils, trens de catxirulos i vol en equip i missatgers.

La programació inclou tallers gratuïts per a xiquets de construcció de catxirulos amb monitors especialitzats. Més de 400 xiquets i xiquetes podran participar, registrant-se directament en el moment de participar. Tal com s’explica des del Club de Milotxes de la Comunitat Valenciana, «volar-les afavorix la sociabilitat, la motricitat i la coordinació corporal».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.