Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer

El pròxim dimarts 23 d’abril, s’inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer que com cada any organisa i convoca l’associació cultural Lo Rat Penat i la Junta Central Vicentina, en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia i demés patrocinadors, per a rememorar la vida i l’obra del Patró principal del Regne de Valéncia. Les representacions es realisaran en l’edifici de l’ONCE, en la Gran Via Ramon i Cajal, 13, de Valéncia, a partir de les 15.30 hores els dies 23 dimarts, 24 dimecres, i 25 dijous d’abril.

L’altar que obrirà les actuacions, dimarts 23 d’abril, és l’Altar del Mercat que representarà el pròlec El Milacre de fer un milacre i l’obra La venta improvisada. A continuació serà la tanda, de l’Altar de Meliana que presentarà l’obra La confusió de Llombart, seguit del’Altar del Mocadoret en La vanitat castigada i per a acabar, l’Altar d’Almàssera que ha escollit In Memorian.

El dimecres 24 d’abril, a partir de les 15.30 hores, continuaran en les interpretacions en l’Altar del Tossal que interpretarà l’obra Des del breçol de la caritat, continuaràl’Altar de Chirivella interpretarà una recopilació Vida i Mort de Sant Vicent, l’Altar del Carme en L’auca de Sant Vicent Ferrer, seguint en l’Altar de la Canyada en L’aigua de Deu, i finalisant este dia l’Altar del Pilar que representarà La font de l’esperança.

El tercer i últim dia del concurs serà el dijous 25 d’abril a partir de les 15.30 hores, continuant en les interpretacions l’Altar del Mercat de Colon interpretarà La dòna endemoniada, continuant en l’Altar de Ribarroja en Miracle sense paraules, seguit de l’Altar de la Pila Bautismal que representarà Una ànima rescatada, continuarà l’Altar de la Mar en L’estudiant mort i resucitat i finalment, que posarà fi al certamen de 2019 de l’Altar de Russafa en L’Àngel de l’Apocalipsis

El fallo es farà públic el dia 26 d’abril, divendres, després de la delliberació del Jurat, en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat a les 19.00 h.

Els guardons seran lliurats als guanyadors, el dissabte 27 d’abril a les 17.30 hores en la Plaça de la Mare de Deu, i com és costum i tradició l’Altar que obtinga el primer premi oferirà una representació extraordinària del milacre guardonat.

Segons les bases del Concurs, els Milacres han de ser representats per chiquetes i chiquets fins als 14 anys “ajustant-se a l’interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana”.  

Autor entrada: artur

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.