El Cardenal Arquebisbe de Valéncia, D. Antonio Cañizares, clausurarà el cicle de conferències sobre Sant Vicent Ferrer en Lo Rat Penat

 El pròxim dilluns dia 8 d’abril, a les 19 h., el Cardenal Arquebisbe de Valéncia, l’Emm. i Rvdm. Sr. D. Antonio Cañizares Llovera, impartirà una conferència en Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia baix el títul Sant Vicent Ferrer, patró de l’antic Regne de Valéncia: una visió pastoral”.

Serà qui tanque el cicle de conferències que a lo llarc de la semana anterior s’ha realisat per a celebrar l’Any Jubilar de Sant Vicent Ferrer, i que ha tingut com a objectiu donar a conéixer diversos aspectes del nostre sant més universal.

Fernando Millán Sánchez, Miguel Navarro Sorní i els pares dominics Alfonso Esponera Cerdán OP i José Manuel Alcácer Orts OP, feren gala d’una profunda i enriquidora erudició sobre Sant Vicent que admirà als oyents que cada dia ompliren el Saló Constantí Llombart de la sèu de Lo Rat Penat, en unes sessions que foren moderades per  D. Alvaro Almenar, coordinador del cicle de conferències.

El President de Lo Rat Penat, Enric Esteve, ha anunciat l’edició d’un llibre commemoratiu en el contingut d’este cicle de conferències junt en una Ofrena Poètica dels poetes valencians al Patró del Regne de Valéncia.

Autor entrada: artur

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.