El Mercado Central de Valencia rinde homenaje a la Virgen de los Desamparados

Los vendedores del Mercado Central de Valencia celebran hoy miércoles, su tradicional ofrenda de flores a la Virgen de los Desamparados, ante la imagen que se venera en el propio recinto, dentro del programa de actos organizados por las Camareras de la Virgen de los Desamparados del Mercado Central, con motivo de la festividad de la patrona de los valencianos.

Leer más Sobre El Mercado Central de Valencia rinde homenaje a la Virgen de los Desamparados

EL 21É FESTIVAL DE MILOTXES DE VALÈNCIA OMPLIRÀ DE COLOR LA PLATJA DEL CABANYAL ESTE CAP DE SETMANA.

El festival es desenvoluparà els pròxims dies 11 i 12, dissabte i diumenge, d’11.30 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.30 hores, a l’esplanada del Passeig de Neptú, al costat del monument dedicat a l’actor Antonio Ferrandis. Al voltant de 100 participants provinents d’Alemanya, Xile i l’Argentina, junt amb pilots valencians i de la resta d’Espanya, competiran en les modalitats d’exhibició de vol acrobàtic individual, vol acrobàtic en equip, i millor catxirulo estàtic de construcció pròpia.

Leer más Sobre EL 21É FESTIVAL DE MILOTXES DE VALÈNCIA OMPLIRÀ DE COLOR LA PLATJA DEL CABANYAL ESTE CAP DE SETMANA.
TAPIZ VIRGEN

L’Ajuntament instal·larà divendres el tapís de la Mare de Déu que enguany fa referència a Sant Vicent Ferrer

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, procedirà a instal·lar este pròxim divendres el tapís tradicional per la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats que se celebrarà a València el pròxim diumenge, dia 12. El regidor Pere Fuset ha explicat que enguany s’aprofitarà esta festivitat per «continuar commemorant el sisé centenari de la mort de Sant Vicent Ferrer, com ja va ocórrer amb els actes extraordinaris del passat 27 d’abril o la processó d’ara fa un mes».

Leer más Sobre L’Ajuntament instal·larà divendres el tapís de la Mare de Déu que enguany fa referència a Sant Vicent Ferrer